Influencer worden?

Ben je helemaal fan van de haarverzorgingsproducten van Lumiss Exclusive? En maak je graag jouw familie, vrienden of social media volgers blij? Zo ja, dan hebben we iets leuks voor je! 

Jij kan nu twee vliegen in één klap slaan: door jouw enthousiasme over onze haarverzorgingsproducten te delen, kan je enerzijds de mensen om je heen inspireren om ook hun haar goed in model te brengen voor een stralend resultaat. 

Anderzijds kan je als tevreden klant ook je investering in één van onze haarverzorgingsproducten gemakkelijk terugverdienen dankzij onze korting-actie.

 

Dit werkt als volgt: 

  • Maak een screenshot van een product dat je wilt kopen en plaats het op je instagramverhaal. Tag @lumisshair met de tekst "Volg Lumiss" en we sturen je een kortingsboncode van 10% korting!
  • Naast dat je korting krijgt, ontvang je als trouwe fan ook regelmatig exclusieve kortingscodes die je niet wilt missen
  • Je maakt kans op speciale samenwerkingen met foto- en videoshoots, waarbij je haar professioneel gestyled wordt om er gelijk tip-top uit te zien